Tack.

Vi lägger detta till din varukorg.

Ledande inom LED Hudvård

Som LED-experter bryr vi oss om din huds hälsa. Vårt CurrentBody utbud innehåller vår kända LED-mask - älskad av kändisar - och ett stort antal hudvårdsprodukter och kosttillskott för att hjälpa dig att få ännu mer anti-ageing-fördelar från dina ljusterapibehandlingar.

UPPTÄCK CURRENTBODY SKIN >

DEN ORIGINELLA FLEXIBLA LED-MASKEN

Lita på originalet och det bästa. CurrentBody Skin LED-masken är älskad av stora namn inom sociala medier, film och TV eftersom den verkligen fungerar för att läka din hud inifrån. Visa upp ett fylligare, fastare och mer ungdomligt ansikte på bara 4 veckor.

LÄS MER

CurrentBody-samarbeten

Många experter är bättre än en. Vi har samarbetat med FOREO, Wayne Goss, Dr. Steve Harris, Dr. Ayha, Dermalux och många fler för att tänja på gränserna för vad som är möjligt med skönhetsterapi i hemmet.

Sets & Kits

Vårda & ta hand om huden till max. Vårt sortiment av limited edition present sets från CurrentBody Skin kommer garanterat att glädja alla som vill perfektionera sin hud och åldras med elegans.

Exklusiva LED-kits

Välj och blanda för perfekt hud. Vi har kombinerat vår bevisade anti-ageing hudvård och våra produkter i unika paket som tar itu med dina vanligaste hudproblem.

EXPERT Hårborttagning

Vårt partnerskap med JOVS ger vetenskaplig kunskap om huden till hårborttagning. Få den bar hud du längtar efter med smärtfria, permanenta resultat - samtidigt som du reparerar din hud inifrån.

Resultat Boosters

Frisk kropp, frisk hud. Vi har valt ut dessa kosttillskott för att hjälpa dig att få ut mer av dina enheter och bromsa ålderstecken.

VILL DU HA EXPERTRÅD?

Du har läst alla de fina recensionerna, men vill prata om dina unika behov. Vi har dig. Prata med en av våra experter inom skönhetsapparater. Våra utbildade kosmetologer och terapeuter kan hjälpa dig att bestämma dig.

KONTAKTA OSS