3 stora anledningar till att bli exalterad över CurrentBody X FOREO

by Carly Hibbins

• 27 January 2022

Om du inte är entusiastisk över det nya FOREO x CurrentBody-samarbetet borde du vara det. Vi tar oss nya vägar inom hudvård med vårt senaste samarbete och här är tre viktiga anledningar till att du ska bli glad över FOREO x CurrentBody:

 

#1 It's a world-first

Det här är årets största samarbete mellan två av de största märkena inom skönhetsutrustning. Och det är en världsnyhet. Det här nya paketet ger inte bara en unik hudvårdsduo som verkligen kommer att förvandla din hud genom att två kraftfulla tekniker smälter samman, utan FOREO har aldrig tidigare samarbetat på det här sättet.

Så du får tillgång till det allra första samarbetet med ett av de största märkena inom skönhetsutrustning - FOREO - och de obestridda ledarna inom LED - CurrentBody.

 

#2 Smart cleansing

I det här nya setet Cleanse & Brighten ger FOREO LUNA™ play smart 2 en rengöring som ingen annan. Den smarta tekniken analyserar din hud och anpassar sedan din rengöringsrutin varje vecka baserat på hur mycket fukt som är inlåst.

När du slår på enheten varje dag kommer den ihåg din huds behov för en bättre rengöring varje gång. Och den perfekt rengjorda huden utgör den perfekta grunden för vår kraftfulla CurrentBody Skin LED anti-ageing mask att bygga vidare på.

 

#3 Flawless brightening

Först rengör vi, sedan lyser vi upp. CurrentBody Skin's LED Mask är den prisbelönta och bästsäljande ursprungliga flexibla LED-masken som älskas av både kändisar och influencers.

Den drivs av NASA-baserad ljusterapiteknik och har fått förtroende av kända namn som Suki Waterhouse, Renée Zellweger och Gal Gadot för att ge dem en slät och fyllig hud.

Kombinera vår förändrade hudvårdsrutin med FOREO:s perfect clean för hudvård i salongsklass direkt hemma - allt inom 15 minuter.

share
Föregående inlägg NuFACE Before and Afters: A CURRENTBODY Customer Review
Nästa inlägg How to spot a fake NuFACE Trinity