Bort med sömnlösa nätter - testa Dr. Harris Anti-Wrinkle Sovmask

by Carly Hibbins

• 13 December 2022

Om du är som många andra vuxna får du inte mycket sömn. Enligt NCBI, rapporterar 40 procent av alla mellan 40 och 59 år att de sover mindre än vad som rekommenderas. Så det är dags att göra något åt sömnlöshet och sömnlösa nätter, så för det vänder vi oss till Dr. Harris.

Är dålig sömn verkligen ett problem?

Vi trodde inte det först, men sedan läste vi den här statistiken:

  • Nästan 20 % av alla bilolyckor och skador har samband med trötthet. - NCBI
  • 3-5 % av övervikten hos vuxna kan orsakas av sömnbrist. - Harvard
  • 75-90 % av dem som lider av sömnlöshet har en ökad risk för medicinska sjukdomar. - NCBI
  • Att sova 60-90 minuter mer per natt kan göra dig gladare och friskare. - APA 

Vårt val av sömnhjälpmedel - Dr. Harris Anti-Wrinkle Sovmask

Vår Dr. Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask främjar känslomässig avslappning som kan hjälpa dig att sova bättre. Maskens egenskaper gör den verkligt unik eftersom det finns upphöjda silikonprickar på maskens insida - dessa prickar stimulerar receptorer i huden.

Denna stimulering har visat sig öka avslappningen mer än en ögonmask av bomull i en klinisk studie. 67 % av deltagarna kände sig mer avslappnade efter att ha använt Dr Harris Sleep Mask. Dessutom har dessa punkter också visat sig minska fina linjer runt ögonområdet genom att hjälpa till att slappna av i ansiktet medan man bär masken.

Dr. Harris sovmask i press

Romper var en av de första publikationerna som testade masken. Det här är vad hon hade att säga:

"Jag har personligen haft den på mig hela natten, varje natt, de senaste fyra månaderna, och kan intyga att den får mig att sova djupare; ärligt talat ser till och med mitt ansikte mer avslappnat ut när jag vaknar.

Min man har också haft sin mask i ungefär tre månader och har via sin Garmin-klocka kunnat räkna in timmar av djupsömn som han inte hade haft tidigare - ungefär fem timmars djupsömn jämfört med de två till tre timmar som han hade innan han använde masken."

Dr. Harris sovmask kundrecensioner

"Jag är verkligen imponerad av den här masken. Jag lider av sömnlöshet så jag har provat så många olika sömnmedel. Jag har köpt så många ögonmasker och ingenting fungerade. Men Dr Harris Wrinkle Eye Mask är det bästa jag har investerat i för både min sömn, hälsa och för att hålla mina rynkor borta." - Abbs, S. US

"Älskar den! Det här var en ganska stor investering för mig, men jag känner verkligen att den har fått mig att sova när inget annat har gjort det." - Valerie, J. UK

Dr. Harris sovmask studie

Våren 2022 bad vi 12 CurrentBody-kunder att delta i en sömnstudie med vår Dr Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask. Varje deltagare ombads att spåra sin sömn under fem på varandra följande nätter (med hjälp av sin smarta klocka) utan sömnmask, och sedan följa samma process när de sov med vår sömnmask.

67 % av alla deltagare såg en ökning av den tid de sov. REM-sömnen ökade med 8 minuter, vilket är imponerande 10 % mer eftersom en frisk vuxen person i genomsnitt bör få 90 minuter per natt.

Denise, en av deltagarna, fann en signifikant förändring före och efter användning av masken. Och hon recenserar den fantastiska Dr Harris-masken med sina egna ord:

"Masken hjälpte mig verkligen att sova mer eller att somna snabbt igen och det känns som om jag hade längre perioder av djup sömn. De två första nätterna jag bar masken märkte jag verkligen skillnaden, jag kunde inte minnas några tillfällen då jag var vaken och bara låg och försökte somna om. När jag vaknade på morgonen kändes det som om jag hade sovit rakt i timmar."

share
Föregående inlägg Evidence the Dr. Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask really does improve sleep

Relaterade inlägg